Chi ku Cha

Chi ku Cha - school voor principieel leren ®

Wij nodigen u van harte uit om hier te lezen over de school Chi ku Cha.

logo Chi ku ChaIn Chi ku Cha werken Philie en Jan van Veen samen.

De school is ontstaan uit de inspiratie die Philie en Jan kregen, toen zij samen gingen werken op Curaçao. Philie en Jan zijn zus en broer, grootgebracht op Aruba, Curaçao en in Nederland.

Philie woont op Curaçao en is organisatie- en beleidsadviseur op het gebied van opvoeding, onderwijs, scholing en vorming.

Jan woont in Nederland en is therapeut. Hij heeft veel ervaring in het begeleiden en coachen van mensen, in het bijzonder met psycho-emotionele problemen.

Sinds 2005 verzorgen wij voor diverse organisaties op Curaçao workshops, meerdaagse trainingen en coaching. Ons werk doen wij vanuit het motto “met hart en ziel werken”. Wij richten ons op verbetering en verrijking van het ‘interieur’ van de organisatie, persoonlijke en professionele ontwikkeling, innerlijk leiderschap, de ziel van de organisatie.

Onze ervaringen en het samen dromen, denken, praten en werken hebben wij bijeen gebracht in Chi ku Cha. In onze visie en missie leggen wij de betekenis uit van Chi ku Cha en geven wij aan wat we de essentie van ons werk in Chi ku Cha vinden. Vanuit onze visie op leren en ont-wikkelen hebben wij met veel plezier een concept gecreëerd, dat wij principieel leren® noemen. Dit concept is de basis voor onze manier van werken en ons aanbod.

We zijn dankbaar voor onze inspiratie en creatie. Wij zijn nog lang niet uitgewerkt en hebben u nodig om het principieel leren te voeden, te vergroten en in te voeren in allerlei werkgebieden.

Komt u ook samen met ons werken aan uw eigen ontwikkeling en die van uw organisatie?