Ontwikkeling innerlijk leiderschap

Chi ku Cha - aanbod

Ontwikkeling innerlijk leiderschap

Retraites

Wij bieden jaarlijks bij voldoende interesse (tussen 10 en 20 deelnemers) een retraite aan om een adempauze te nemen. In een adempauze kom je tot rust. Je kunt de tijd nemen om te bekijken hoe je verder wilt. Wij zien een retraite als een lang weekeinde weg, als drie dagen werken aan jezelf èn ontspannen.

Iedere dag beginnen we met een korte meditatieoefening. De rest van de ochtend, in de late middag en de vroege avond zijn er groepssessies met contactoefeningen, themagesprekken, opdrachten en creatief werk.

Er is voldoende ruimte in het programma om op jezelf te zijn. Je kunt dan de stilte opzoeken, zwemmen of wandelen. Als je dat wenst is persoonlijke aandacht mogelijk in de vorm van individuele sessies met een van de vier begeleiders.

Onze aanpak is eenvoudig en luchtig. De basisbegrippen zijn: rust en contact. We focussen op de interactie tussen jezelf en je omgeving met het doel die weer in harmonie met elkaar te brengen.

Kosten op aanvraag.

Scholing in Innerlijk Leiderschap

Mensen die daarvoor belangstelling hebben kunnen zich individueel aanmelden voor deze scholing. Ieder jaar starten we een groep tussen 10-16 deelnemers die 2x per jaar in blokken van 3 dagen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Als de deelnemers dat willen kan de scholing na het jaar met de groep worden voortgezet. Er zijn meerdere begeleiders.

De scholing is gericht op bewustwording, aanvaarding en actie, de drie fundamentele stappen in het proces van ontwikkeling. Je ontdekt hoe je omgaat met jezelf en anderen. Vanuit inzicht over je vastzittende patronen en blokkades kun je persoonlijke opvattingen en mentale modellen gaan bijstellen. Je zult eerst moeten aanvaarden dat je de enige verantwoordelijke bent voor waar je nu staat in je leven. Je kiest je eigen weg om innerlijke leiding te verwerven.

Enkele belangrijke thema’s zijn:

  • Leerling willen zijn in je leven
  • Je levenspad
  • Overgave aan potentie
  • Afweermechanismen, verdedigingsstructuren en gedragspatronen
  • Helen en helpen

Kosten op aanvraag.